Foto: Max Emanuelson/Finansforbundet

 

Jeg er svært strukturert, målbevisst, og har med mine 30 års erfaringer innen finans og økonomi stor business forståelse. Jeg er veldig dyktig til å vise retning noe min coaching rolle kan bekrefte. I de siste åtte årene har jeg jobbet med lederutvikling med fokus på lederrollen og mennesket i rollen.

I 2011 gjorde jeg et modig valg når jeg avsluttet mitt ansettelsesforhold i bank etter 24 år, for å starte mitt eget. Jeg kunne ikke lenger sitte i banken blant alle papirene, reguleringene, rapportene og kravene som tok fra meg friheten til å være kreativ og tenke selv. Jeg takket NEI til fast lønn og bonus, og jeg sa JA til meg selv. Jeg ville jobbe med utvikling av mennesker, og være min egen leder.

Det jeg virkelig brenner for er å hjelpe kvinner til å stå opp for seg selv, og våge å ta plass. Det å tørre å utføre det du tror på, og det du har lyst til. Jeg tror på mangfold og likestilling, og jeg blir glad når jeg ser andre kvinner lykkes. Jeg trives med å støtte deg som kvinneligleder, slik at du oppnår konkrete resultater.

Jeg er en coach som tør å utfordre deg, og er opptatt av at du skal finne dine svar som er riktig for deg i din lederrolle. Du blir guidet til neste nivå, slik at du kan stå støtt i lederrollen uavhengig av utfordringer. Med min store dose med energi og pågangsmot vil jeg hjelpe deg til å fremme innovasjon og nytenking i lederrollen.

 

Utdrag fra intervju i Moss Avis 26/10-2017:
"
Det koster kanskje en kalori eller tre å tenke nytt, fjerne spøkelser og sortere sabotører. Siren mener at en mentalhygienisk ommøblering gjør godt for mange. Kjernekraftverket Siren tror med stor begeistring på det gode i mennesket og tror at verden blir enklere å håndtere dersom folk hadde brukt tanker og ideer i filantropisk henseende." - Espen Vinje journalist -

 

Det er ganske sundt å be om hjelp

Foto: Michael Solbakken/Finansforbundet

 

Leder av bedriftsmarkedet i Handelsbanken, Liv Hårstadhaugen:

  1. Avdekk hva du virkelig har lyst til å gjøre med din jobb, karriere og liv
  2. Reduser energitappende oppgaver og forpliktelser
  3. Utvikle et sterkt personlig fundament
  4. Planlegg fremtiden bedre
  5. Få overskudd av energi og tid

Fikk hjelp av coach, les artikkelen på Finansforbundets sider