Foto: Max Emanuelson/Finansforbundet


Jeg er svært strukturert, målbevisst, og har med mine 30 års erfaringer innen finans og økonomi, stor business forståelse. Jeg er dyktig til å vise retning noe min coaching rolle kan bekrefte. I de siste åtte årene har jeg jobbet med lederutvikling med fokus på lederrollen og mennesket i rollen.

Det jeg virkelig brenner for er å skape forståelse for hvordan du som leder kan anvende kommunikasjon til å øke teamprestasjonene, arbeidstrivselen og samarbeidet på tvers av organisasjonen. Jeg tror på mangfold og likestilling, og trives med å støtte deg slik at du oppnår konkrete resultater. 

Jeg er en coach som tør å utfordre deg, og er opptatt av at du skal finne dine svar som er riktig for deg i din lederrolle. Du blir guidet til neste nivå, slik at du kan stå støtt i lederrollen uavhengig av utfordringer. Med min store dose med energi og pågangsmot bistår jeg deg til å fremme innovasjon og nytenking i bedriften. 

Utdrag fra intervju i Moss Avis 26/10-2017:
"
Det koster kanskje en kalori eller tre å tenke nytt, fjerne spøkelser og sortere sabotører. Siren mener at en mentalhygienisk ommøblering gjør godt for mange. Kjernekraftverket Siren tror med stor begeistring på det gode i mennesket og tror at verden blir enklere å håndtere dersom folk hadde brukt tanker og ideer i filantropisk henseende." - Espen Vinje journalist -

"Det er ganske sundt å be om hjelp. Det handler om å få noen til å stille spørsmålene du ikke har tenkt på selv." Liv Hårstadhaugen leder for bedriftsmarkedet i Handelsbanken.
Fikk hjelp av coach, les artikkelen her